000 | 02017nam a2200553 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 51992 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200804142726.0 | ||
008 | 060331s2006 pl f f |000 0 pol | ||
009 | b0000001810507 | ||
015 | _aUWD 2006/8949 | ||
020 | _a9788374171670 | ||
040 |
_aWA N/PBza _cWA N/PBza _dWA N/PBan _dWA N/PBmas _dWA U/JKs _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2006 | ||
080 | _a664.017 | ||
080 | _a637.07 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aOcena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / _cred. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.]. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej, _c2006. |
||
300 |
_a236 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 |
_aMateriały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, _x1427-1117 ; _v183 |
|
504 | _aBibliogr. s. 235-236 i przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aSurowce zwierzęce _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
650 | 7 | _aJakość żywności | |
650 | 7 | _aTowaroznawstwo | |
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aDobosz, Anna _c(ekonomia) _eAutor |
|
700 | 1 |
_aSobczyński, Andrzej _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aZmudziński, Wojciech. _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań) _4pbl |
|
830 | 0 |
_aMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu _vnr 183 |
|
856 | _ukatalog online BPK | ||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c51992 _d51992 |