000 02017nam a2200553 i 4500
001 51992
003 KOSZ 005
005 20200804142726.0
008 060331s2006 pl f f |000 0 pol
009 b0000001810507
015 _aUWD 2006/8949
020 _a9788374171670
040 _aWA N/PBza
_cWA N/PBza
_dWA N/PBan
_dWA N/PBmas
_dWA U/JKs
_dKOSZ 005/HR
046 _k2006
080 _a664.017
080 _a637.07
080 _a(075.8)
245 0 0 _aOcena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
_cred. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
_c2006.
300 _a236 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
490 1 _aMateriały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
_x1427-1117 ;
_v183
504 _aBibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650 7 _aSurowce zwierzęce
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aJakość żywności
650 7 _aTowaroznawstwo
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aDobosz, Anna
_c(ekonomia)
_eAutor
700 1 _aSobczyński, Andrzej
_eRedakcja
700 1 _aZmudziński, Wojciech.
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
_4pbl
830 0 _aMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
_vnr 183
856 _ukatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c51992
_d51992