000 | 01529nam a2200445 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 51908 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230110111332.0 | ||
008 | 060413s2006 pl a f f |001 0 pol | ||
015 | _aPB 2006/11392 | ||
020 | _a8320032407 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2006 | ||
080 | _a613.2 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aGertig, Henryk _d(1924-2011) _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aBromatologia : _bzarys nauki o żywności i żywieniu / _cHenryk Gertig, Juliusz Przysławski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Lekarskie PZWL, _ccop. 2006. |
||
300 |
_a464, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. s. 448-451. Indeks. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik akademicki. | |
650 | 4 | _aBromatologia | |
650 | 4 | _aJakość żywności | |
650 | 4 | _aZdrowe odżywianie | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aMedycyna i zdrowie | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aPrzysławski, Juliusz _eAutor |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Lekarskie PZWL _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=51908 _zKatalog online BPK |
||
856 |
_uhttp://libra.ibuk.pl/book/101899 _zIBUK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c51908 _d51908 |