000 01529nam a2200445 i 4500
001 51908
003 KOSZ 005
005 20230110111332.0
008 060413s2006 pl a f f |001 0 pol
015 _aPB 2006/11392
020 _a8320032407
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2006
080 _a613.2
080 _a(075.8)
100 1 _aGertig, Henryk
_d(1924-2011)
_eAutor
245 1 0 _aBromatologia :
_bzarys nauki o żywności i żywieniu /
_cHenryk Gertig, Juliusz Przysławski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Lekarskie PZWL,
_ccop. 2006.
300 _a464, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. s. 448-451. Indeks.
521 8 _aPodręcznik akademicki.
650 4 _aBromatologia
650 4 _aJakość żywności
650 4 _aZdrowe odżywianie
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aMedycyna i zdrowie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aPrzysławski, Juliusz
_eAutor
710 2 _aWydawnictwo Lekarskie PZWL
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=51908
_zKatalog online BPK
856 _uhttp://libra.ibuk.pl/book/101899
_zIBUK
942 _2UKD
_cKS
999 _c51908
_d51908