000 01379cam a2200421 i 4500
001 51706
003 KOSZ 005
005 20230103093912.0
008 060428s2006 pl a f f 000 0 pol
020 _a837426280X
040 _cKOSZ 005
_aKOSZ 005
_dKOSZ 005/HR
046 _k2006
080 _a614.3
080 _a663
080 _a664
080 _a005.6
080 _a(083.1)
100 1 _aHeszen, Grzegorz
_eAutor
245 1 0 _aPomiary w HACCP :
_bpraktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe /
_cGrzegorz Heszen, Janusz Rudnik.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2006.
300 _a52, [1] strony :
_bfotografie ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
388 _a2001-
650 4 _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 4 _aPrzyrządy pomiarowe
650 4 _aŻywność
655 4 _aPoradnik
658 _aMedycyna i zdrowie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aRudnik, Janusz
_eAutor
710 2 _aODDK
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=51706
_yKatalog online BPK
942 _cKS
_2UKD
999 _c51706
_d51706