000 | 01542nam a2200469 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 50795 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210630100234.0 | ||
008 | 090901s1981 pl a f |000 0 pol | ||
020 | _a830201589X | ||
040 |
_cKOSZ 005 _aKOSZ 005 _dKOSZ 005/HR |
||
041 | _apol | ||
080 | _a664.014 | ||
080 | _a634.1.076 | ||
080 | _a635.1/.7 | ||
080 | _a(075.3+076) | ||
100 | 1 |
_aDrzazga, Bohdan _d(1934-2009) _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza techniczna w przetwórstwie owoców i warzyw / _cBohdan Drzazga. |
250 | _aWyd. 2 zm. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1981. |
||
300 |
_a205, [2] s. : _bil. ; _c21 cm |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły zawodowe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1945-1989 | ||
504 | _aBibliogr. s. [207]. | ||
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aOwoce | |
650 | 4 | _aWarzywa | |
650 | 4 | _aAnaliza techniczna (metoda chemiczna) | |
655 | 4 | _aĆwiczenia i zadania dla szkół zawodowych | |
658 | _aChemia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=50795 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_cKS _2UKD |
||
999 |
_c50795 _d50795 |