000 01826nam a2200565 i 4500
001 46267
003 KOSZ 005
005 20220622145005.0
008 050322s2004 pl a f f |001 0 pol
015 _aPB 2005/8894
020 _a8320030439
040 _aWA N
_cWAN
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2004
080 _a614.3
080 _a346.7(438)
080 _a346.7(4-67)
080 _a351.77(4-67)
080 _a351.77(438)
080 _a(075.8)
100 1 _aGertig, Henryk
_d(1924-2011)
_eAutor
245 1 0 _aŻywność a zdrowie i prawo /
_cHenryk Gertig, Grażyna Duda.
250 _aWyd. 2 uzup.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. Lekarskie PZWL,
_ccop. 2004.
300 _a339 s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
500 _aWyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
504 _aAkty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
521 8 _aPodręcznik dla studentów.
650 4 _aŻywność
650 4 _aKonserwacja żywności
650 4 _aHigiena
651 4 _aPolska
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aMedycyna i zdrowie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aPrawo i wymiar sprawiedliwości
650 4 _aPrawo Unii Europejskiej
700 1 _aDuda, Grażyna
_eAutor
710 2 _aWydawnictwo Lekarskie PZWL
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46267
_yKatalog online BPK
856 _uhttp://libra.ibuk.pl/book/137383
_yIBUK
942 _2UKD
_cKS
999 _c46267
_d46267