000 01874nam a2200493 i 4500
001 46191
003 KOSZ 005
005 20200716141436.0
008 031212s2003 pl a f f |000 0 pol
009 b0000001595875
015 _aPB 2003/22128
020 _a8342444501
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2003
080 _a664
080 _a(075.8)
100 1 _aWierzbicka, Agnieszka
_c(technolog żywności)
_eAutor
_eRedakcja
245 1 0 _aWybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych /
_cAgnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
_c2003.
300 _a130 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.
658 _aInżynieria i technika
658 _aRolnictwo i leśnictwo
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
650 7 _aTechnologia żywności
_2DBN
700 1 _aPlewicki, Tomasz
_eAutor
700 1 _aBiller, Elżbieta
_eAutor
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46191
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c46191
_d46191