000 | 01874nam a2200493 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 46191 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200716141436.0 | ||
008 | 031212s2003 pl a f f |000 0 pol | ||
009 | b0000001595875 | ||
015 | _aPB 2003/22128 | ||
020 | _a8342444501 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2003 | ||
080 | _a664 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aWierzbicka, Agnieszka _c(technolog żywności) _eAutor _eRedakcja |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / _cAgnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], _c2003. |
||
300 |
_a130 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych. | |
658 | _aInżynieria i technika | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
650 | 7 |
_aTechnologia żywności _2DBN |
|
700 | 1 |
_aPlewicki, Tomasz _eAutor |
|
700 | 1 |
_aBiller, Elżbieta _eAutor |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46191 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c46191 _d46191 |