000 01293nam a2200409 i 4500
001 46175
003 KOSZ 005
005 20200805134416.0
008 050524s2002 pl f f |000 0 pol d
020 _a838786644X
040 _cBPK
041 0 _apol
046 _k2002
080 _a637.5.07
080 _a(075.8)
100 1 _aRak, Lech
_eAutor
245 0 0 _aChemiczne badanie mięsa /
_cLech Rak, Krystyna Morzyk.
260 _aWrocław :
_bWydaw. AR,
_c2002.
300 _a148 s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu,
_x0239-5762 ;
_vnr 478
504 _aBibliogr.
650 7 _aMięso
650 7 _aChemia
655 7 _aPodręczniki akademickie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aMorzyk, Krystyna
_eAutor
830 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_vnr 478
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46175
_yKatalog online BPK
942 _cKS
_2UKD
999 _c46175
_d46175