000 | 01470nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 46047 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230109151201.0 | ||
008 | 031031s2003 pl a f |000 0 pol | ||
015 | _aPB 2003/19464 | ||
020 | _a8371603169 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2003 | ||
080 | _a664.014 | ||
080 | _a613.2 | ||
080 | _a577.1 | ||
245 | 0 | 0 |
_aBiałka w żywności i żywieniu / _cpod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.]. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, _c2003. |
||
300 |
_a109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : _bil. (w tym kolor.) ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
388 | _a2001- | ||
500 | _aWyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4. | ||
504 | _aBibliogr. | ||
650 | 4 | _aBiałko spożywcze | |
650 | 4 | _aBiochemia | |
650 | 4 | _aŻywność | |
658 | _aBiologia | ||
658 | _aChemia | ||
700 | 1 |
_aGawęcki, Jan _d(1944- ) _eAutor _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań) _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46047 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c46047 _d46047 |