000 01470nam a2200421 i 4500
001 46047
003 KOSZ 005
005 20230109151201.0
008 031031s2003 pl a f |000 0 pol
015 _aPB 2003/19464
020 _a8371603169
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2003
080 _a664.014
080 _a613.2
080 _a577.1
245 0 0 _aBiałka w żywności i żywieniu /
_cpod red. Jana Gawęckiego ; [aut. Jan Gawęcki et al.].
250 _aWyd. 2.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
_c2003.
300 _a109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
388 _a2001-
500 _aWyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
504 _aBibliogr.
650 4 _aBiałko spożywcze
650 4 _aBiochemia
650 4 _aŻywność
658 _aBiologia
658 _aChemia
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- )
_eAutor
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46047
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c46047
_d46047