000 01494nam a2200421 i 4500
001 46046
003 KOSZ 005
005 20200721144824.0
008 050203s2004 pl f f |000 0 pol
015 _aPB 2005/3391
020 _a8371603614
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2004
080 _a664.017
080 _a(075.8)
245 0 0 _aTowaroznawstwo wybranych produktów spożywczych :
_bprzewodnik do ćwiczeń /
_cpod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
260 _aPoznań :
_bWydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
_c2004.
300 _a209 s. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzeni pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aWykaz norm przy ćwiczeniach.
650 4 _aŻywność
650 4 _aTowaroznawstwo
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aFlaczyk, Ewa Maria
_d(1947- ).
_eRedakcja
700 1 _aKorczak, Józef
_d(1951- ).
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=46046
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c46046
_d46046