000 01957nam a2200529 i 4500
001 45989
003 KOSZ 005
005 20200709114018.0
008 040107s2003 pl a f f |000 0 pol
009 b0000001595927
015 _aUWD 2004/1353
020 _a8389224658
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
080 _a664.017
080 _a543
080 _a(075.8)
245 0 0 _aWybrane metody analizy żywności :
_boznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /
_cred. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].
260 _aPoznań :
_bWydaw. AE,
_c2003.
300 _a181 s. :
_brys., tab. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
490 1 _aMateriały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
_x1427-1117 ;
_v136
504 _aBibliogr. s. 176-181.
650 7 _aChemia analityczna
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aTowaroznawstwo
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aKasperek, Marian
_eAutor
700 1 _aMałecka, Maria
_c(ekonomia)
_eRedakcja
830 0 _aMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
_vnr 136.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45989
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c45989
_d45989