000 | 01957nam a2200529 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 45989 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200709114018.0 | ||
008 | 040107s2003 pl a f f |000 0 pol | ||
009 | b0000001595927 | ||
015 | _aUWD 2004/1353 | ||
020 | _a8389224658 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
080 | _a664.017 | ||
080 | _a543 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aWybrane metody analizy żywności : _boznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / _cred. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.]. |
260 |
_aPoznań : _bWydaw. AE, _c2003. |
||
300 |
_a181 s. : _brys., tab. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
490 | 1 |
_aMateriały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, _x1427-1117 ; _v136 |
|
504 | _aBibliogr. s. 176-181. | ||
650 | 7 |
_aChemia analityczna _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
650 | 7 | _aTowaroznawstwo | |
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aInżynieria i technika | ||
700 | 1 |
_aKasperek, Marian _eAutor |
|
700 | 1 |
_aMałecka, Maria _c(ekonomia) _eRedakcja |
|
830 | 0 |
_aMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu _vnr 136. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45989 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c45989 _d45989 |