000 01386nam a2200421 i 4500
001 45841
003 KOSZ 005
005 20230103102111.0
008 050414s2004 pl f |000 0 pol
020 _a8374260165
040 _cKOSZ 005
_aKOSZ 005
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2004
080 _a640/642
080 _a613.2
080 _a614.3
080 _a(083.1)
245 0 0 _aZasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego /
_cHalina Turlejska [et al.].
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2004.
300 _a182 s. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
388 _a2001-
504 _aBibliogr.
650 4 _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 4 _aGHP/GMP (standard)
650 4 _aZdrowe odżywianie
650 4 _aŻywność
655 4 _aPoradnik
658 _aMedycyna i zdrowie
700 1 _aTurlejska, Halina
_eAutor
710 2 _aODDK
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45841
_yKatalog online BPK
942 _cKS
_2UKD
999 _c45841
_d45841