000 01785nam a2200505 i 4500
001 45063
003 KOSZ 005
005 20210630145159.0
008 030516s2003 pl a f f |001 0 pol
015 _aPB 2003/8690
020 _a8320427835
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2001
080 _a579.67
080 _a663
080 _a606:664
080 _a577
080 _a(075.8)
245 0 0 _aBiotechnologia żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].
250 _aWyd. 2 zm.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2003.
300 _a498 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aBiotechnologia
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aBiologia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- )
_eRedakcja
700 1 _aReps, Arnold
_eRedakcja
700 1 _aAdamczak, Marek
_c(technologi żywności)
_eAutor
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl.
856 4 1 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=45063
_yKatalog online BPK
856 4 1 _uhttp://libra.ibuk.pl/book/195274
_yIBUK
942 _2UKD
_cKS
999 _c45063
_d45063