000 01713nam a2200505 i 4500
001 4469
003 KOSZ 005
005 20200513142904.0
008 970903s1990 pl a f f |000 0 pol
009 b0000001065762
015 _aPB 1990/7764
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/EG
041 _apol
046 _k1990
080 _a637.2/.3
080 _a(075.8)
100 1 _aPopko, Rimma
_eAutor
245 1 0 _aPrzetwórstwo mleka :
_bnowe techniki i technologie przetwórstwa serwatki /
_cRimma Popko, Henryk Popko, Lech Hys ; Politechnika Lubelska.
260 _aLublin :
_bWydawnictwa Uczelniane PL,
_c1990.
300 _a270 s. :
_b2 fot., rys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
504 _aBibliogr. s. 267-270.
650 7 _aSerwatka
_2DBN
650 7 _aMleczarstwo
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aHys, Lech
_eAutor
700 1 _aPopko, Henryk
_eAutor
710 2 _aWydawnictwa Uczelniane Politechniki Lubelskiej
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=4469
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c4469
_d4469