000 | 01713nam a2200505 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4469 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200513142904.0 | ||
008 | 970903s1990 pl a f f |000 0 pol | ||
009 | b0000001065762 | ||
015 | _aPB 1990/7764 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/EG |
||
041 | _apol | ||
046 | _k1990 | ||
080 | _a637.2/.3 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aPopko, Rimma _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aPrzetwórstwo mleka : _bnowe techniki i technologie przetwórstwa serwatki / _cRimma Popko, Henryk Popko, Lech Hys ; Politechnika Lubelska. |
260 |
_aLublin : _bWydawnictwa Uczelniane PL, _c1990. |
||
300 |
_a270 s. : _b2 fot., rys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
504 | _aBibliogr. s. 267-270. | ||
650 | 7 |
_aSerwatka _2DBN |
|
650 | 7 |
_aMleczarstwo _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aHys, Lech _eAutor |
|
700 | 1 |
_aPopko, Henryk _eAutor |
|
710 | 2 | _aWydawnictwa Uczelniane Politechniki Lubelskiej | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=4469 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c4469 _d4469 |