000 01682nam a2200469 i 4500
001 42682
003 KOSZ 005
005 20210701110823.0
008 030402s2003 pl a f f |000 0 pol
015 _aPB 2003/6989
020 _a8372740518
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
080 _a664.014
080 _a63
080 _a543
080 _a614.3
080 _a(075.8)
245 0 0 _aAnaliza żywności :
_bskrypt.
_nCz. 1 /
_cpod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [skrypt przygot. Beata Drużyńska et al.] ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa.
250 _aWyd. 5.
260 _aWarszawa :
_bFundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
_c2003.
300 _a210 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
500 _aNa okł. podtyt.: dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
504 _aBibliogr. przy ćw.
650 4 _aChemiczna analiza jakościowa
650 4 _aŻywność
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aChemia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aKlepacka, Mirosława
_d(1931-2017)
_eRedakcja
700 1 _aDrużyńska, Beata
_eAutor
710 2 _aFundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=42682
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c42682
_d42682