000 01728nam a2200505 i 4500
001 40830
003 KOSZ 005
005 20200728131619.0
008 011029s2001 pl f f |000 0 pol
009 b0000001462233
015 _aUWD 2001/18009
020 _a8370115063
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2001
080 _a613.2
080 _a(075.8)
100 1 _aSkrabka-Błotnicka, Teresa
_d(1933- )
_eAutor
245 1 0 _aHigiena żywności /
_cTeresa Skrabka-Błotnicka.
260 _aWrocław :
_bWydaw. AE,
_c2001.
300 _a145 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPodręczniki akademickie
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
490 1 _aSkrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
504 _aBibliogr., wykaz aktów prawnych.
650 7 _aŻywność
650 7 _aToksykologia żywności
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aMedycyna i zdrowie
710 2 _aWydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)
_4pbl
830 0 _aSkrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40830
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c40830
_d40830