000 | 01728nam a2200505 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 40830 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200728131619.0 | ||
008 | 011029s2001 pl f f |000 0 pol | ||
009 | b0000001462233 | ||
015 | _aUWD 2001/18009 | ||
020 | _a8370115063 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2001 | ||
080 | _a613.2 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aSkrabka-Błotnicka, Teresa _d(1933- ) _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aHigiena żywności / _cTeresa Skrabka-Błotnicka. |
260 |
_aWrocław : _bWydaw. AE, _c2001. |
||
300 |
_a145 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPodręczniki akademickie | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 | _aSkrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu | |
504 | _aBibliogr., wykaz aktów prawnych. | ||
650 | 7 | _aŻywność | |
650 | 7 | _aToksykologia żywności | |
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aMedycyna i zdrowie | ||
710 | 2 |
_aWydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław) _4pbl |
|
830 | 0 | _aSkrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=40830 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c40830 _d40830 |