000 01792nam a2200553 i 4500
001 392000
003 KOSZ 005
005 20210630135218.0
008 000329s1999 pl a f f |000 0 pol
009 b0000001368618
015 _aUWD 2000/8515
020 _a8387875066
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k1999
080 _a579
080 _a663
080 _a664
080 _a637
080 _a(075.8)
100 1 _aSteinka, Izabela
_d(1954- )
_eAutor
245 1 0 _aPodstawy mikrobiologicznej analizy żywności :
_bćwiczenia /
_cIzabela Steinka, Piotr Przybyłowski ; [Wyższa Szkoła Morska - Gdynia].
260 _aGdynia :
_bWSM,
_c1999.
300 _a117 s., [7] s. tabl. :
_bil. kolor. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
504 _aBibliogr.
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aMikrobiologia rolnicza
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aBiologia
710 2 _aWyższa Szkoła Morska (Gdynia)
700 1 _aPrzybyłowski, Piotr
_d(1946- )
_eAutor
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=39200
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c39200
_d39200