000 | 01919nam a2200493 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 38829 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210630145229.0 | ||
008 | 010310s2000 pl a f f |001 0 pol | ||
015 | _aPB 2001/4392 | ||
020 | _a832042562X | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2000 | ||
080 | _a579.67 | ||
080 | _a663 | ||
080 | _a606:664 | ||
080 | _a577 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aBiotechnologia żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2001. |
||
300 |
_a486 s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. - Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego. | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aBiotechnologia | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aBiologia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ) _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aReps, Arnold _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aAdamczak, Marek _c(technologi żywności) _eAutor |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38829 _yKatalog online BPK |
||
856 |
_uhttp://libra.ibuk.pl/book/195274 _yIBUK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c38829 _d38829 |