000 01919nam a2200493 i 4500
001 38829
003 KOSZ 005
005 20210630145229.0
008 010310s2000 pl a f f |001 0 pol
015 _aPB 2001/4392
020 _a832042562X
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2000
080 _a579.67
080 _a663
080 _a606:664
080 _a577
080 _a(075.8)
245 0 0 _aBiotechnologia żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2001.
300 _a486 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521 8 _aDla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aBiotechnologia
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aBiologia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- )
_eRedakcja
700 1 _aReps, Arnold
_eRedakcja
700 1 _aAdamczak, Marek
_c(technologi żywności)
_eAutor
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38829
_yKatalog online BPK
856 _uhttp://libra.ibuk.pl/book/195274
_yIBUK
942 _2UKD
_cKS
999 _c38829
_d38829