000 01273nam a2200397 i 4500
001 38551
003 KOSZ 005
005 20230109145534.0
008 99111 s1998 pl a f |000 0 pol d
020 _a8390736640
040 _cKOSZ 005
_aKOSZ 005
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k1998
080 _a664
080 _a613.2
080 _a577.1
245 0 0 _aBiałka w żywności i żywieniu :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Jana Gawęckiego.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Danone - Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia,
_c1998.
300 _a109 s. :
_brys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
490 1 _aCykl o Zdrowym Żywieniu
504 _aBibliogr. s. 109.
650 4 _aBiałko spożywcze
650 4 _aZdrowe odżywianie
650 4 _aŻywność
658 _aMedycyna i zdrowie
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- )
_eAutor
830 0 _aCykl o Zdrowym Żywieniu
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38551
_yKatalog online BPK
942 _cKS
_2UKD
999 _c38551
_d38551