000 01803nam a2200553 i 4500
001 34204
003 KOSZ 005
005 20210630141155.0
008 980627s1998 pl a f f |000 0 pol
009 b0000001100438
015 _aUWD 1998/8113
020 _a8386703229
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k1998
080 _a664.014
080 _a577.1
080 _a(075.8)
100 1 _aŚmiechowska, Maria
_d(1947- )
_eAutor
245 1 0 _aChemia żywności z elementami biochemii /
_cMaria Śmiechowska, Piotr Przybyłowski ; [Wyższa Szkoła Morska Gdynia].
250 _a[Wyd. 2].
260 _aGdynia :
_bWydaw. Uczelniane WSM,
_c1998.
300 _a199 s. :
_brys., wykr. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
504 _aBibliogr. s. 199.
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aChemia
650 7 _aBiochemia
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aChemia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aPrzybyłowski, Piotr
_d(1946- )
_eAutor
710 2 _aWyższa Szkoła Morska (Gdynia)
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34204
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c34204
_d34204