000 01434nam a2200421 i 4500
001 34123
003 KOSZ 005
005 20230110133848.0
008 981229s1998 pl a f f |001 0 pol
015 _aPB 16837/98
020 _a8301126698
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k1998
080 _a612.3
080 _a(07)
245 0 0 _aŻywienie człowieka :
_bpodstawy nauki o żywieniu /
_cpod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c1998.
300 _a512, [2] s. :
_brys., wykr. ;
_c25 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
504 _aBibliogr. przy rozdz. - Indeks.
650 4 _aOdżywianie
650 4 _aWartość odżywcza
650 4 _aŻywność
655 4 _aPodręcznik
658 _aMedycyna i zdrowie
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- )
_eRedakcja
700 1 _aBerger, Stanisław
_d(1923- )
_eAutor
700 1 _aHryniewiecki, Lech
_d(1929- )
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=34123
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c34123
_d34123