000 01532nam a2200421 i 4500
001 33997
003 KOSZ 005
005 20200722110735.0
008 980715s1996 pl a f f |000 0 pol d
015 _aPB 1997/5157
020 _a8386497696
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
080 _a664
080 _a606
080 _a(075.8)
245 0 0 _aOgólna technologia żywności.
_nCz. 1 /
_cpod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].
250 _a[Wyd. 3].
260 _aOlsztyn :
_bWydaw. AR-T,
_c1996.
300 _a407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. :
_brys., wykr. ;
_c23 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczacego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie.
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 _aDla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
650 4 _aTechnologia żywności
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- )
_eRedakcja
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=33997
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c33997
_d33997