000 | 01532nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 33997 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200722110735.0 | ||
008 | 980715s1996 pl a f f |000 0 pol d | ||
015 | _aPB 1997/5157 | ||
020 | _a8386497696 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
080 | _a664 | ||
080 | _a606 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aOgólna technologia żywności. _nCz. 1 / _cpod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.]. |
250 | _a[Wyd. 3]. | ||
260 |
_aOlsztyn : _bWydaw. AR-T, _c1996. |
||
300 |
_a407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : _brys., wykr. ; _c23 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczacego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
490 | 1 | _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | _aDla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności. | ||
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ) _eRedakcja |
|
830 | 0 | _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=33997 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c33997 _d33997 |