000 | 01826nam a2200565 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 33995 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210930090814.0 | ||
008 | 980702s1996 pl |001 0 pol | ||
009 | b0000001110376 | ||
015 | _aUWD 1996/8876 | ||
020 | _a8320019788 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k1996 | ||
080 | _a614.3:664 | ||
080 | _a351.773 | ||
080 | _a342.951 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aGertig, Henryk _d(1924-2011) _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aŻywność a zdrowie / _cHenryk Gertig. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. Lekarskie PZWL, _c1996. |
||
300 |
_aXIII, [1], 412, [1] s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacie dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
504 | _aBibliogr. s. 400-402. - Indeksy. | ||
521 | _aPodręcznik dla studentów. | ||
650 | 7 |
_aKonserwacja żywności _2DBN |
|
650 | 7 | _aJakość żywności | |
650 | 7 | _aKontrola jakości | |
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
650 | 7 | _aPrawo żywnościowe | |
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aInżynieria i technika | ||
658 | _aPrawo i wymiar sprawiedliwości | ||
710 | 2 |
_aWydawnictwo Lekarskie PZWL _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=33995 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c33995 _d33995 |