000 01935nam a2200505 i 4500
001 24523
003 KOSZ 005
005 20210701101659.0
008 961010s1994 pl f f |000 0 pol d
040 _aKOSZ 005
_cKOSZ 005
_dKOSZ 005/AR
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k1992
080 _a664.014
080 _a615.9
080 _a614.3
080 _a579.67
080 _a543.064
080 _a(075.8)
245 7 0 _aAnaliza śladowa składników toksycznych żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod redakcją Joanny Masłowskiej ; [autor Joanna Masłowska i inni].
260 _aŁódź :
_bWydawnictwo Politechniki Łódzkiej,
_c1994.
300 _a303 strony :
_bilustracje ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a1901-2000
388 _a1989-2000
490 1 _aSkrypty dla Szkół Wyższych / Politechnika Łódzka
504 _aBibliografia na stronach 301-303.
521 _aSkrypt jest przeznaczony dla studentów wydziału Chemii Spożywczej Politechniki Łódzkiej oraz innych Wydziałów Chemicznych Politechnik i Uniwersytetów.
650 7 _aŻywność
650 7 _aToksykologia żywności
650 7 _aToksyny i antytoksyny
650 7 _aAnaliza śladowa
655 7 _aPodręczniki akademickie
658 _aChemia
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aMasłowska, Joanna
_d(1932-2002)
_eAutor
_eRedakcja
710 _aWydawnictwo Politechniki Łódzkiej
_4pbl
830 0 _aSkrypty dla Szkół Wyższych - Politechnika Łódzka
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=24523
_yKatalog online BPK
942 _cKS
_2UKD
999 _c24523
_d24523