000 | 01935nam a2200505 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 24523 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210701101659.0 | ||
008 | 961010s1994 pl f f |000 0 pol d | ||
040 |
_aKOSZ 005 _cKOSZ 005 _dKOSZ 005/AR _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k1992 | ||
080 | _a664.014 | ||
080 | _a615.9 | ||
080 | _a614.3 | ||
080 | _a579.67 | ||
080 | _a543.064 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 7 | 0 |
_aAnaliza śladowa składników toksycznych żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod redakcją Joanny Masłowskiej ; [autor Joanna Masłowska i inni]. |
260 |
_aŁódź : _bWydawnictwo Politechniki Łódzkiej, _c1994. |
||
300 |
_a303 strony : _bilustracje ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a1989-2000 | ||
490 | 1 | _aSkrypty dla Szkół Wyższych / Politechnika Łódzka | |
504 | _aBibliografia na stronach 301-303. | ||
521 | _aSkrypt jest przeznaczony dla studentów wydziału Chemii Spożywczej Politechniki Łódzkiej oraz innych Wydziałów Chemicznych Politechnik i Uniwersytetów. | ||
650 | 7 | _aŻywność | |
650 | 7 | _aToksykologia żywności | |
650 | 7 | _aToksyny i antytoksyny | |
650 | 7 | _aAnaliza śladowa | |
655 | 7 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aChemia | ||
658 | _aInżynieria i technika | ||
700 | 1 |
_aMasłowska, Joanna _d(1932-2002) _eAutor _eRedakcja |
|
710 |
_aWydawnictwo Politechniki Łódzkiej _4pbl |
||
830 | 0 | _aSkrypty dla Szkół Wyższych - Politechnika Łódzka | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=24523 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_cKS _2UKD |
||
999 |
_c24523 _d24523 |