000 01333nam a2200409 i 4500
001 16454
003 KOSZ 005
005 20200710124443.0
008 040423s1975 pl a f |000 0 pol
015 _aPB 1975/8262
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
_beng
_brus
080 _a664.014/.017
080 _a543.9
100 1 _aBaryłko-Pikielna, Nina
_d(1930-2019)
_eAutor
245 1 0 _aZarys analizy sensorycznej żywności /
_cNina Baryłko-Pikielna.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1975.
300 _a483, [1] s. :
_bil., tab., wykr. ;
_c25 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wzsze
388 _a1901-2000
388 _a1945-1989
504 _aBibliogr.
546 _aStreszcz. ang., ros.
650 4 _aŻywność
650 4 _aOrganoleptyka
658 _aInżynieria i technika
658 _aChemia
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=16454
_zKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c16454
_d16454