ACCOUNT> MY LISTS > SEE LISTS > Technologia żywności i żywienia

| Select titles to:
Agrest zamrożony

by -- KT nr 88 ds. Żywności Mrożonej

Edition: Zatwierdzono: 1997.12.24Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-A-78607:1997 .
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-A-78607] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Aluminium i stopy aluminium : wyroby przerobione plastycznie : skład chemiczny półwyrobów stosowanych do produkcji artykułów przeznaczonych do kontaktu z żywnością

by -- NKP nr 225 ds. Lekkich Metali Nieżelaznych

Edition: Zatwierdzono: 1998.12.10Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 602:1998.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 602] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Aluminium i stopy aluminium : odlewy : skład chemiczny odlewów przeznaczonych do kontaktu z żywnością

by -- NKP nr 203 ds. Materiałów Odlewniczych, Metod Badań i Technologii Odlewania

Edition: Zatwierdzono: 1999.01.28Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 601:1999; Odlewy.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 601] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Aluminium i stopy aluminium : wymagania dla wyrobów utlenianych anodowo przeznaczonych do kontaktu z artykułami żywnościowymi

by -- KT nr 225 ds. Lekkich Metali Nieżelaznych

Edition: Zatwierdzono: 2010.11.29Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 14392:2010; Wymagania dla wyrobów utlenianych anodowo przeznaczonych do kontaktu z artykułami żywnościowymi.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 14392] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1998.12.10Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania; PN-ISO 4121.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 4121] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1997.04.08Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów; PN-ISO 5496:1997.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 5496] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : terminologia

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1997.04.08Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 5492:1997.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 5492] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : wytyczne dotyczące przygotowywania próbek, dla których bezpośrednia analiza sensoryczna nie jest możliwa

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1998.01.02Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 5497:1998.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 5497] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : wytyczne ogólne

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1998.03.31Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 6658:1998.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 6658] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : metody profilowania smakowitości

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.04.19Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 6564.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 6564] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających : wybrani oceniający

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1996.12.30Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 8586-1:1996.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 8586-1] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających : eksperci

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1996.12.30Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 8586-2:1996.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 8586-2] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.01.02Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 8589:1999.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 8589] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : identyfikacja i wybór deskryptorów do ustalania profitu sensorycznego z użyciem metod wielowymiarowych

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.07.07Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 11035:1999.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 11035] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : profilowanie tekstury

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.12.09Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 11036.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 11036] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensoryczna = Sensory analysis - general guidance for the design of test rooms

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010Other title: Sensory analysis : general guidance for the design of test rooms; PN-ISO 8589:2010; PN-EN ISO 8589:2010/A1:2014-07.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 8589] (2). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : metoda trójkontowa

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.11.16Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN ISO 4120:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 4120] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza sensoryczna : metodologia : metoda parzysta

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.11.16Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007Other title: PN-ISO 5495:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 5495] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna

by Drzazga, Bohdan.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydaw-a Szkolne i Pedagogiczne, 1980
Online Access: Katalog online BPK
Availability: No copies available Checked out (1). Actions: Place hold Add to cart
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna

by Drzazga, Bohdan. -- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Edition: Wyd. 5.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [108500] (17).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [60660] (1). Checked out (7).
Actions: Place hold Add to cart
 <<  <  1  2  3  ...  22    >>

Log in

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik