ACCOUNT> MY LISTS > SEE LISTS > Technologia żywności i żywienia

| Select titles to:
Wytyczne stosowania ISO 9001:2000 w przemyśle żywnościowym i napojów

by -- KT nr 93 ds. Mięsa i Przetworów Mięsnych

Edition: Zatwierdzono: 2004.03.26Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 15161:2004.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 15161] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Wzorcowa księga GMP - GHP z dokumentacją

by Wiśniewska, Małgorzata(medycyna). -- ODDK

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [S 3118] (1). Checked out (2). Actions: Place hold Add to cart
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa

by Pałacha, Zbigniew; Sitkiewicz, Iwona; Domian, Ewa. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [104869] (1). Checked out (2). Actions: Place hold Add to cart
Zagadnienia Ekonomiki Rolnej : organ Komitetu Ekonomiki Rolnictwa PAN [et.al]

by Jóźwiak, W. -- Polska Akademia NaukKomitet Ekonomiki Rolnictwa (Warszawa, Polska).

Type: serial Continuing Resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical Publisher: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [01308] (19). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Zanieczyszczenia żywności : źródła i oddziaływanie na organizm człowieka

by Andrejko, Dariusz; Andrejko, Mariola. -- Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)Wydawnictwo.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2009
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [104009] (1). Checked out (2). Actions: Place hold Add to cart
Zarys analizy sensorycznej żywności

by Baryłko-Pikielna, Nina. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1975
Online Access: Katalog online BPK
Availability: No copies available Checked out (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa

by Kijowski, Jacek; Sikora, Tadeusz; Erdös, Zoltán. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70432] (11).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70038] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie

by Luning, Pieternelleke Arianne; Marcelis, Wilhelmus Johannes; Jongen, Wim M. F; Źródłowski, Zdzisław. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005Other title: Food quality management : a techno-managerial approach,.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [91382] (4).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [76442] (1). Checked out (2).
Actions: Place hold Add to cart
Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego

by Turlejska, Halina.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [75161] (1). Actions: Place hold Add to cart
Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego

by Turlejska, Halina.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [81909] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [81908] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

by Granecka-Wrzosek, Bożena.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : WSE, 1998
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [75607] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [75446] (1).
Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Zasady żywienia człowieka

by Kunachowicz, Hanna; Czarnowska-Misztal, Elżbieta; Turlejska, Halina. -- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Edition: Wyd. 3 popr. i uzup.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2004]
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [78772] (3).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [78771] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa

by Gniewosz, Małgorzata; Lipińska, Edyta; Błażejak, Stanisław. -- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w WarszawieWydawnictwo.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [109576] (9).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [109575] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zboża i przetwory zbożowe : oznaczanie wilgotności : rutynowa metoda odwoławcza

by -- NKP nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych

Edition: Zatwierdzono: 2002.05.06Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Rutynowa metoda odwoławcza; Oznaczanie wilgotności; PN-ISO 712:2002.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 712] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Ziarno zbóż, nasiona roślin strączkowych i produkty z nich otrzymane : oznaczanie liczby bakterii, drożdży i pleśni

by -- KT nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych

Edition: Zatwierdzono: 2004.02.20Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 7698:2004.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 7698] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Zioła i przyprawy : przygotowanie zmielonej próbki do analizy

by -- NKP nr 110 ds. Surowców i Przetworów Zielarskich

Edition: Zatwierdzono: 1999.12.30Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Przygotowanie zmielonej próbki do analizy; PN-ISO 2825:1999.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 2825] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywienie człowieka i metabolizm = Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism

by Jarosz, Mirosław. -- Instytut Żywności i Żywienia

Type: serial Continuing Resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical Publisher: Warszawa : IŻiŻ, 2004-Other title: Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [01412] (2). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność : nauka, technologia, jakość : [kwartalnik naukowy = Food : a scientific quarterly]

by Sikora, Tadeusz. -- Polskie Towarzystwo Technologów ŻywnościOddział Małopolski.

Type: serial Continuing Resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical Publisher: Kraków : PTTŻ, 1999-Other title: Food..
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [01639] (14). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność a zdrowie

by Gertig, Henryk.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, 1996
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [46190] (1). Actions: Place hold Add to cart
Żywność a zdrowie i prawo

by Gertig, Henryk; Duda, Grażyna. -- Wydawnictwo Lekarskie PZWL

Edition: Wyd. 2 uzup.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2004
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [76108] (1). Actions: Place hold Add to cart
 <<    1  ...  21  22  23  24    >>

Log in

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik