ACCOUNT> MY LISTS > SEE LISTS > Technologia żywności i żywienia

| Select titles to:
Truskawki zamrożone

by -- KT nr 88 ds. Żywności Mrożonej

Edition: Zatwierdzono: 1997.12.24Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-A-78652:1997.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-A-78652] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Tłuszcz mleczny : wykrywanie tłuszczu roślinnego z użyciem testu ostanowo-fitosterolowego

by -- NKP nr 35 ds. Mleka i Przetworów Mlecznych

Edition: Zatwierdzono: 2000.12.22Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Wykrywanie tłuszczu roślinnego z użyciem testu octanowo-fitosterolowego; PN-ISO 3595:2000.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 3595] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Urządzenia grzejne gazowe dla zakładów zbiorowego żywienia : ogólne wymagania i badania

by -- KT nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Handlu i Gastronomii

Edition: Zatwierdzono: 1990.06.28Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości Other title: PN-A-55529:1990.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-90/A-55529] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Utrwalanie i przechowywanie żywności

by Zin, Marek. -- Uniwersytet RzeszowskiWydawnictwo.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2008
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [89984] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [89983] (1). Checked out (2).
Actions: Place hold Add to cart
Uwarunkowania handlu detalicznego żywnością ekologiczną

by Smoluk-Sikorska, Joanna; Łuczka, Władysława. -- Difin

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Difin, 2014
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [106885] (1). Actions: Place hold Add to cart
Wiśnie zamrożone

by -- KT nr 88 ds. Żywności Mrożonej

Edition: Zatwierdzono: 1997.12.24Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-A-78653:1997.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-A-78653] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Wpływ procesu odwadniania osmotycznego i rozmrażania śliwek na wybrane wskaźniki jakości produktu : rozprawa doktorska

by Szparaga, Agnieszka; Zgórska, Kazimiera; Wachowicz, Ewa; Jaros, Małgorzata. -- Wydział Mechaniczny (Politechnika Koszalińska)

Type: book Book; Format: print theses ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Koszalin : [s.n.], 2012
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [RD 173] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Wpływ techniki uplastyczniania mięsa na teksturę i jakość produktu typu kebab : rozprawa doktorska

by Seńcio, Mariusz; Diakun, Jarosław; Pospiech, Edward; Mazur, Jacek. -- Wydział Mechaniczny (Politechnika Koszalińska)

Type: book Book; Format: print theses ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Koszalin : [s.n.], 2017Other title: The influence of meat massaging technique on texture and quality of kebab-type product.Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [RD 218] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Wpływ warunków przepływu cieczy między płytami wymiennika ciepła na skuteczność mycia w obiegu zamkniętym : rozprawa doktorska

by Piepiórka-Stepuk, Joanna; Diakun, Jarosław; Andrejko, Dariusz; Dowgiałło, Andrzej; Wierzbicka, Agnieszka(technolog żywności). -- Wydział Mechaniczny (Politechnika Koszalińska)

Type: book Book; Format: print theses ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Koszalin : [s.n], 2012Other title: The influence of the conditions of fluid flow between the plates of a heat exchanger on the effectiveness of cleaning in closed circuit.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [RD 167] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych

by WIERZBICKA, Agnieszka; BILLER, Elżbieta; PLEWICKI, Tomasz.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [75910] (3).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [75909] (1).
Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych

by Małecka, Maria(nauki ekonomiczne); Kasperek, Marian.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction Publisher: Poznań : Wydaw. AE, 2003
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [75441] (3). Actions: Place hold Add to cart
Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych

by Małecka, Maria(nauki ekonomiczne); Kasperek, Marian. -- Akademia Ekonomiczna (Poznań)Wydawnictwo.

Edition: Wyd. 2 popr.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [81892] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [81891] (1). Checked out (1).
Actions: Place hold Add to cart
Wybrane procesy w technologii żywności

by Biller, Elżbieta; Wierzbicka, Agnieszka(technologia żywności).

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [82668] (2).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [81862] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności

by Witrowa-Rajchert, Dorota; Domian, Ewa; Lewicki, Piotr Paweł. -- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)Wydawnictwo.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [104863] (3).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [104862] (1). Checked out (1).
Actions: Place hold Add to cart
Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności

by Jarczyk, Andrzej; Dłużewska, Elżbieta. -- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w WarszawieWydawnictwo.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [90287] (3).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [90285] (1). Checked out (1).
Actions: Place hold Add to cart
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego

by Mitek, Marta; Leszczyński, Krzysztof. -- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w WarszawieWydawnictwo.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2014
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [105209] (1). Checked out (2). Actions: Place hold Add to cart
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii

by Słowiński, Mirosław(technologia żywności). -- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w WarszawieWydawnictwo.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2014
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [105207] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [105206] (1). Checked out (1).
Actions: Place hold Add to cart
Wymagania w zakresie pakowania żywności = Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej

by Czerniawski, Bohdan; Pogorzelska, Zofia.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : COBRO, 1998Other title: Kryteria oceny sanitarno-higienicznej opakowań zgodnie z dyrektywami Unii Europejskiej.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [KC 2904] (2).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [KC 2903] (1).
Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

by Jastrzębski, Witold. -- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1982
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [S 2474] (1). Actions: Place hold Add to cart
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

by Jastrzębski, Witold. -- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Edition: Wyd. 10.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005]
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [76567] (1). Checked out (1). Actions: Place hold Add to cart
 <<    1  ...  20  21  22  23  24    >>

Log in

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik