ACCOUNT> MY LISTS > SEE LISTS > Technologia żywności i żywienia

| Select titles to:
Żywność a zdrowie i prawo

by Gertig, Henryk; Duda, Grażyna. -- Wydawnictwo Lekarskie PZWL

Edition: Wyd. 2 uzup.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2004
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [76108] (1). Actions: Place hold Add to cart
Żywność dla dzieci na bazie mleka : oznaczanie zawartości tłuszczu : metoda grawimetryczna. (Metoda odniesienia)

by -- KT nr 35 ds. Mleka i Przetworów Mlecznych

Edition: Zatwierdzono: 2009.11.30Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN ISO 8381:2010.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 8381] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność modyfikowana genetycznie : poradnik konsumenta

by McHughen, Alan; Babuchowski, Andrzej. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004Other title: Consumer's guide to GM food..
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70785] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70783] (1). Checked out (1).
Actions: Place hold Add to cart
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2004.05.13Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 14185-1:2004.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 14185-1] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 2, Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie z ziemią okrzemkową

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.03.09Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 14185-2:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 14185-2] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie chlormekwatu i mepikwatu : metoda LC-MS

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.03.09Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 15054:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 15054] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie chlormekwatu i mepikwatu : metoda LC-MS/MS

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.03.09Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 15055:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 15055] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 1, Warunki ogólne

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2009.11.06, poprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26.Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009Other title: PN-EN 12393-1:2009; PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 12393-1] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 2, Metody ekstrakcji i oczyszczania

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2009.11.06Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 12393-2:2009.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 12393-2] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 3, Oznaczanie i badania potwierdzające

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2009.11.06Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 12393-3:2009.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 12393-3] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

by Świderski, Franciszek. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Edition: Wyd. 2.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [64442] (12). Actions: Place hold Add to cart
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

by Świderski, Franciszek.

Edition: Wyd. 3 uaktual.Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003
Online Access: ibuk | Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70442] (2).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [68997] (1). Checked out (2).
Actions: Place hold Add to cart
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

by Świderski, Franciszek. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Edition: Wyd. 3 uaktual. (dodr.).Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2006
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [83746] (1). Actions: Place hold Add to cart
Łożyska konstrukcyjne. Cz. 9, Zabezpieczenie

by -- KT nr 251 ds. Obiektów Mostowych

Edition: Zatwierdzono: 2001.04.23Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 1337-9:2001.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 1337-9] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
 <<    1  ...  20  21  22  >  >>

Log in

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik