ACCOUNT> MY LISTS > SEE LISTS > Technologia żywności i żywienia

| Select titles to:
Zarys analizy sensorycznej żywności

by Baryłko-Pikielna, Nina. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1975
Online Access: Katalog online BPK
Availability: No copies available Checked out (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa

by Kijowski, Jacek; Sikora, Tadeusz; Erdös, Zoltán. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70432] (11).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70038] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie

by Luning, Pieternelleke Arianne; Marcelis, Wilhelmus Johannes; Jongen, Wim M. F; Źródłowski, Zdzisław. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005Other title: Food quality management : a techno-managerial approach,.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [91382] (4).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [76442] (1). Checked out (2).
Actions: Place hold Add to cart
Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego

by Turlejska, Halina.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [75161] (1). Actions: Place hold Add to cart
Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego

by Turlejska, Halina.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [81909] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [81908] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zasady żywienia człowieka

by Kunachowicz, Hanna; Czarnowska-Misztal, Elżbieta; Turlejska, Halina. -- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Edition: Wyd. 3 popr. i uzup.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2004]
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [78772] (3).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [78771] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa

by Gniewosz, Małgorzata; Lipińska, Edyta; Błażejak, Stanisław. -- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w WarszawieWydawnictwo.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [109576] (9).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [109575] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Zboża i przetwory zbożowe : oznaczanie wilgotności : rutynowa metoda odwoławcza

by -- NKP nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych

Edition: Zatwierdzono: 2002.05.06Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Rutynowa metoda odwoławcza; Oznaczanie wilgotności; PN-ISO 712:2002.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 712] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Ziarno zbóż, nasiona roślin strączkowych i produkty z nich otrzymane : oznaczanie liczby bakterii, drożdży i pleśni

by -- KT nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych

Edition: Zatwierdzono: 2004.02.20Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-ISO 7698:2004.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 7698] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Zioła i przyprawy : przygotowanie zmielonej próbki do analizy

by -- NKP nr 110 ds. Surowców i Przetworów Zielarskich

Edition: Zatwierdzono: 1999.12.30Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Przygotowanie zmielonej próbki do analizy; PN-ISO 2825:1999.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-ISO 2825] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywienie człowieka i metabolizm = Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism

by Jarosz, Mirosław. -- Instytut Żywności i Żywienia

Type: serial Continuing Resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical Publisher: Warszawa : IŻiŻ, 2004-Other title: Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [01412] (2). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność : nauka, technologia, jakość : [kwartalnik naukowy = Food : a scientific quarterly]

by Sikora, Tadeusz. -- Polskie Towarzystwo Technologów ŻywnościOddział Małopolski.

Type: serial Continuing Resource; Format: print ; Type of continuing resource: periodical Publisher: Kraków : PTTŻ, 1999-Other title: Food..
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [01639] (14). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność a zdrowie

by Gertig, Henryk.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, 1996
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [46190] (1). Actions: Place hold Add to cart
Żywność a zdrowie i prawo

by Gertig, Henryk; Duda, Grażyna. -- Wydawnictwo Lekarskie PZWL

Edition: Wyd. 2 uzup.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2004
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [76108] (1). Actions: Place hold Add to cart
Żywność dla dzieci na bazie mleka : oznaczanie zawartości tłuszczu : metoda grawimetryczna. (Metoda odniesienia)

by -- KT nr 35 ds. Mleka i Przetworów Mlecznych

Edition: Zatwierdzono: 2009.11.30Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN ISO 8381:2010.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 8381] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność modyfikowana genetycznie : poradnik konsumenta

by McHughen, Alan; Babuchowski, Andrzej. -- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004Other title: Consumer's guide to GM food..
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70785] (1).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [70783] (1). Checked out (1).
Actions: Place hold Add to cart
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 1, Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2004.05.13Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 14185-1:2004.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 14185-1] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. Cz. 2, Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie z ziemią okrzemkową

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.03.09Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 14185-2:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 14185-2] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie chlormekwatu i mepikwatu : metoda LC-MS

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.03.09Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 15054:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 15054] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Żywność o niskiej zawartości tłuszczu : oznaczanie chlormekwatu i mepikwatu : metoda LC-MS/MS

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2007.03.09Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 15055:2007.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 15055] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
 <<    1  ...  20  21  22  23    >>

Log in

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik