ACCOUNT> MY LISTS > SEE LISTS > Technologia żywności i żywienia

| Select titles to:
Analiza techniczna w przetwórstwie owoców i warzyw

by Drzazga, Bohdan. -- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Edition: Wyd. 2 zm.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction Publisher: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1981
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [S 933] (1). Actions: Place hold Add to cart
Analiza żywności - jakość produktów spożywczych

by Tajner-Czopek, Agnieszka; Kita, Agnieszka(technologia żywności). -- Akademia Rolnicza (Wrocław)Wydawnictwo.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [108361] (2).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [108360] (1).
Actions: Place hold Add to cart
Analiza żywności : skrypt [do ćwiczeń]. Cz. 1

by Klepacka, Mirosława; Fedejko, Alicja.

Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa ; Poznań : Fundacja "Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego]", 1998
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [49332] (5). Checked out (3). Damaged (1). Actions: Place hold Add to cart
Analiza żywności : skrypt. Cz. 1

by Klepacka, Mirosława; Drużyńska, Beata. -- Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa

Edition: Wyd. 5.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [67074] (1). Checked out (8). Damaged (1). Actions: Place hold Add to cart
Analiza żywności : skrypt. Cz. 1

by Klepacka, Mirosława; Drużyńska, Beata.

Edition: Wyd. 6.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW" [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2005
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [83133] (1). Checked out (2). Actions: Place hold Add to cart
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności

by Nogala-Kałucka, Małgorzata. -- Uniwersytet Przyrodniczy w PoznaniuWydawnictwo.

Edition: Wyd. 2. popr.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2013
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [108381] (7).
Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [108380] (1). Checked out (2).
Actions: Place hold Add to cart
Aparatura przemysłu spożywczego : maszyny i aparaty

by Chwiej, Mieczysław. -- Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Edition: Wyd. 2.Type: book Book; Format: print handbook ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1979
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for loan: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [S 1756] (1). Actions: Place hold Add to cart
Aplikacyjne i teoretyczne problemy w przemyśle rolno-spożywczym : postęp naukowo-techniczny

by Tukiendorf, Marek; Szwedziak, Katarzyna; Łusiak, Tomasz; Matuszek, Dominika. -- Politechnika OpolskaOficyna Wydawnicza.

Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Opole : Oficyna Wydawnicza Politechniki Opolskiej, 2016
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [112521] (1). Actions: Place hold Add to cart
Artukuły żywnościowe : Wykrywanie napromieniania żywności zawierającej kości : metoda spektroskopii ESR

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2000.05.08Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 1786.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 1786] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej

by -- NKP nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych

Edition: Zatwierdzono: 2002.12.23Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy; Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej; PN-EN 13585:2003.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 13585] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji ciecz-ciecz

by -- KT nr 38 ds. Przetworów Owocowych i Warzywnych

Edition: Zatwierdzono: 2005.04.22Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 14177:2005; Oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym .
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 14177] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : metoda wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : metody oparte na wykrywaniu białka

by -- KT nr 287 ds. Biotechnologii

Edition: Zatwierdzono: 2005.04.11Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN ISO 21572:2005.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 21572] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego

by -- KT nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 2005.06.22Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 14352:2005.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 14352] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w zbożach i produktach zbożowych : metoda wysoko sprawnej chromatografii cieczowej z oczyszczaniem na żelu kamionkowym

by -- NKP nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych

Edition: Zatwierdzono: 2000.06.14Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN ISO 15141-1:2000.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 15141-1] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w zbożach i produktach zbożowych : metoda wysoko sprawnej chromatografii cieczowej przy użyciu wodorowęglanu

by -- NKP nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych

Edition: Zatwierdzono: 2000.06.14Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN ISO 15141-2:2000.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 15141-2] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : metody wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : ekstrakcja kwasów nukleinowych

by -- KT nr 287 ds. Biotechnologii

Edition: Zatwierdzono: 2006.01.17Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN ISO 21571:2006.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN ISO 21571] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.09.02Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 1376.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 1376] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.10.22Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 1377.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 1377] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości aspartamu w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.09.23Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 1378.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 1378] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości cyklaminianu i sacharyny w płynnych preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania

by -- NKP nr 235 ds. Analizy Żywności

Edition: Zatwierdzono: 1999.09.13Type: book Book; Format: print ; Literary form: not fiction ; Audience: Specialized; Publisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Other title: PN-EN 1379.
Online Access: Katalog online BPK
Availability: Copies available for reference: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej [PN-EN 1379] (1). Actions: Place hold Add to cart
No cover image available
 <<    1  2  3  4  ...  23    >>

Log in

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik