TY - SER ED - Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. ED - Wydawnictwo SIGMA NOT. TI - Przegląd Gastronomiczny =: Food & Catering Review : [organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego SN - 0033-2119 PY - 2000///- CY - Warszawa PB - Wydawnictwo Czasopism i Książek Sigma-NOT. KW - Gastronomia KW - DBN KW - Czasopismo fachowe KW - Czasopismo polskie KW - Kulinaria KW - Zarządzanie i marketing KW - Gospodarka, ekonomia, finanse N1 - Numeracja pierwszego zeszytu: R. 19, nr 1 (1964); Od R. 59 [!], 3 (2005) podtyt.: pismo gastronomów i hotelarzy; Od R. 62, nr 1 (2008) podtyt. również: PG; Od R. 68, nr 1/2 (2014) brak tyt. równol; Od R. 70, nr 1/2 (2016) [Kinga Wesołowska red. nacz.]; Opis na podstawie: R. 51 [!], 1 (2000); Tytuł według okładki UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78817 UR - https://sigma-not.pl/strona-12-pomoc.html ER -