TY - BOOK ED - KT nr 235 ds. Analizy Żywności TI - Artykuły żywnościowe: oznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2) PY - 2009/// CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - produkty żywnościowe KW - analiza chemiczna KW - oznaczanie zawartości KW - witamina D3 KW - witamina D2 KW - wysokosprawna chromatografia cieczowa N1 - Wprowadza: EN 12821:2009; Zastępuje: PN-EN 12821:2009 N2 - Określono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76353 ER -