TY - BOOK ED - KT nr 235 ds. Analizy Żywności TI - Artykuły żywnościowe: oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PY - 2005/// CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - artykuły żywnościowe KW - produkty kukurydziane KW - metoda chromatografii cieczowej KW - oczyszczanie N1 - Wprowadza: EN 14352:2004; Zastępuje: PN-EN 14352:2004 (U) N2 - Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w kukurydzianych produktach spożywczych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) i oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66011 ER -