TY - BOOK AU - Świderski,Franciszek AU - Waszkiewicz-Robak,Bożena AU - Janicki,Andrzej AU - Jędrzejczyk,Hanna AU - Ćwiek-Ludwicka,Kazimiera AU - Nitecka,Elżbieta AU - Hoffmann,Monika AU - Kołożyn-Krajewska,Danuta AU - Kolanowski,Wojciech AU - Zalewski,Stanisław ED - Wydawnictwa Naukowo-Techniczne ED - Wydawnictwo Naukowe PWN TI - Żywność wygodna i żywność funkcjonalna: praca zbiorowa SN - 9788301197599 PY - 2018/// CY - Warszawa PB - Wydawnictwo WNT, Wydawnictwo Naukowe PWN KW - Żywność wygodna KW - Żywność prozdrowotna KW - Podręcznik KW - Rolnictwo i leśnictwo N1 - Bibliografia przy rozdziałach. Indeks; Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87290 ER -