TY - BOOK AU - Diakun,Jarosław AU - Mierzejewska,Sylwia AU - Michalska-Pożoga,Iwona AU - Piepiórka-Stepuk,Joanna AU - Rawski,Janusz ED - Wydawnictwo Uczelniane (Politechnika Koszalińska) ED - Politechnika Koszalińska TI - Normalizacja w praktyce przemysłowej przetwórstwa spożywczego SN - 9788373654679 PY - 2017/// CY - Koszalin PB - Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej KW - Normalizacja KW - Normy KW - Gospodarka żywnościowa KW - Przemysł rolno-spożywczy KW - Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) KW - Podręczniki akademickie KW - Prawo i wymiar sprawiedliwości KW - Zarządzanie i marketing N1 - Bibliografia, wykaz norm, aktów prawnych, netografia na stronach [161]-171; Podręcznik akademicki UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=85861 UR - http://dlibra.tu.koszalin.pl/dlibra/docmetadata?id=995&from=&dirids=1&ver_id=&lp=1&QI= ER -