TY - BOOK AU - Hamułka,Jadwiga AU - Jaworska,Danuta AU - Kajak-Siemaszko,Katarzyna AU - Kowalczuk,Iwona AU - Przybylski,Wiesław AU - Rosiak,Elżbieta AU - Rutkowska,Jarosława AU - Trafiałek,Joanna AU - Wachowicz,Ingrid AU - Wawrzyniak,Agata AU - Wieczorek,Celina AU - Kmiecik,Dominik AU - Korczak,Józef AU - Latoch,Agnieszka AU - Stasiak,Dariusz M. AU - Korzeniowska-Ginter,Renata AU - Grzesińska,Wiesława AU - Tomaszewska,Marzena AU - Kołożyn-Krajewska,Danuta AU - Czarniecka-Skubina,Ewa AU - Kolanowski,Wojciech ED - Wydawnictwo SGGW TI - Technologia gastronomiczna SN - 9788375836653 PY - 2016/// CY - Warszawa PB - Wydawnictwo SGGW KW - Kucharstwo KW - Technologia żywności KW - Gastronomia KW - Podręczniki akademickie KW - Rolnictwo i leśnictwo N1 - Bibliogr. przy rozdz UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=83978 ER -