TY - BOOK AU - Pawlikowski,Bogusław AU - Dowgiałło,Andrzej ED - Wydawnictwo Uczelniane (Politechnika Koszalińska) TI - Technologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi T2 - Monografia Wydziału Mechanicznego / Politechnika Koszalińska SN - 9788373653207 PY - 2013/// CY - Koszalin PB - Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej KW - Karp KW - Technologia żywności KW - Rolnictwo i leśnictwo N1 - ISSN 0239-7129 oraz nr 255 odnosi się do pierwotnego tyt. serii: Monografie / Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie; Bibliogr. s. 83-84 UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=79759 UR - http://dlibra.tu.koszalin.pl/dlibra/docmetadata?id=670&from=&dirids=1&ver_id=&lp=1&QI= ER -