TY - BOOK ED - NKP nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Handlu i Gastronomii TI - Maszyny i urządzenia dla przemysłu spożywczego i zakładów zbiorowego żywienia: noże, tarcze przepustowe i przednoże do maszyn do mielenia mięsa : wymagania i badania CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - urządzenia przemysłu spożywczego KW - obróbka mięsa KW - wyposażenie kuchni KW - żywienie zbiorowe N2 - Podano wymagania dotyczące części tnących wilków i maszyn do mielenia mięsa, noży, tarcz przepustowych i przednoży. Określono wymiary, wymagania dotyczące materiałów i wykonania. Ustalono program i metody badań oraz sposób znakowania i pakowania UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=69265 ER -