TY - BOOK ED - KT nr 92 ds. Nasion Roślin Oleistych, Tłuszczów Roślinnych i Zwierzęcych oraz ich Produktów Ubocznych TI - Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce: oznaczanie liczby anizydynowej PY - 2008/// CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - produkty żywnościowe KW - tłuszcze KW - oleje N1 - Wprowadza: ISO 6885:2006; Wprowadza: EN ISO 6885:2007; Zastępuje: PN-EN ISO 6885:2007 N2 - Określono metodę oznaczania liczby anizydynowej w olejach i tłuszczach roślinnych oraz zwierzęcych. Liczba anizydynowa jest miarą zawartości aldehydów (głównie aldehydów [alfa], [beta]-nienasyconych) UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66878 ER -