TY - BOOK ED - KT nr 38 ds. Przetworów Owocowych i Warzywnych TI - Soki owocowe i warzywne: oznaczanie stosunku izotopowego (13C/12C) izotopów stabilnych węgla w cukrach z soków owocowych : metoda z wykorzystaniem spektrometrii masowej stosunków izotopowych PY - 2003/// CY - Warszawa PB - Polski Komitet Normalizacyjny KW - soki owocowe KW - soki warzywne KW - produkty żywnościowe KW - napoje KW - analiza chemiczna KW - oznaczanie KW - stosunki KW - izotopy KW - węgiel KW - spektrometria masowa N1 - Wprowadza: ENV 12140:1996 N2 - Przedstawiono metodę oznaczania stosunku izotopowego (13C/12C) węgla w cukrach z soków owocowych z użyciem spektrometrii masowej stosunków izotopowych (IRMS) UR - http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64110 ER -