BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Food tourism and regional development : networks, products and trajectories / edited by C. Michael Hall and Stefan Gössling.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Routledge Studies of Gastronomy, Food and DrinkPublication details: London : Routledge, 2018.Description: XVI, 298 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9781138592414
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Turystyka i rekreacja
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Kwiatkowskiego 6e 117895 338.48 Ekonomika i organizacja turystyki Tylko na miejscu 09092839
Total holds: 0

Bibliografia przy pracach. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA