BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

The Routledge handbook of gastronomic tourism / edited by Saurabh Kumar Dixit.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Routledge International HandbooksPublication details: London : Routledge, copyright 2019.Description: XXXIII, [1], 589 stron : ilustracje ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9781138551558
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Turystyka i rekreacja
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Kwiatkowskiego 6e 117868 338.48 Ekonomika i organizacja turystyki Tylko na miejscu 09092068
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA