BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności / Bogdan Pachołek ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2019.Description: 170 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788366199132
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 116149 Available 02392424
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 116148 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02392431
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 141-[166].

Streszczenie w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA