Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności / Bogdan Pachołek ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2019.Opis: 170 stron : ilustracje ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788366199132
Tematy: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 116149 Dostępny 02392424
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 116148 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02392431
Liczba zamówień: 0

Bibliografia na stronach 141-[166].

Streszczenie w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA