Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska.
Material type: TextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2019.Description: 333 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366199026
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 116147 | Available | 02392448 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 116146 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02392455 |
Bibliografia na stronach [288]-322.
Praca powstała w wyniku realizacji projektu badawczego nr 2016/23/B/NZ9/03591 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki
Streszczenie w języku angielskim.