BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2019.Description: 333 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788366199026
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 116147 Available 02392448
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 116146 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02392455
Total holds: 0

Bibliografia na stronach [288]-322.

Praca powstała w wyniku realizacji projektu badawczego nr 2016/23/B/NZ9/03591 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki

Streszczenie w języku angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA