Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod redakcją Franciszka Świderskiego ; autorzy Franciszek Świderski [et al. ; przedmowa Franciszek Świderski].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Edition: Wydanie 3 uaktualnione, (dodruk)Description: 389, [1] stron : ilustracje ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe, Szkoły zawodowe
- Pracownicy inżynieryjno-techniczni
- 9788301197599
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 120670 | Available | 02683652 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 120671 | Available | 02683669 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 120672 | Available | 02683676 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 115013 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 00295406 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 | 115014 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00295390 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.