BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod redakcją Franciszka Świderskiego ; autorzy Franciszek Świderski [et al. ; przedmowa Franciszek Świderski].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Edition: Wydanie 3 uaktualnione, (dodruk)Description: 389, [1] stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe, Szkoły zawodowe
  • Pracownicy inżynieryjno-techniczni
ISBN:
  • 9788301197599
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120670 Available 02683652
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120671 Available 02683669
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 120672 Available 02683676
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115013 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 00295406
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 115014 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00295390
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA