Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Edition: Wydanie 1 (dodruk)Description: XI, [3], 353 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788301196264
- 9788301196349
- Biologiczne właściwości składników żywności
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 114354 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 00362702 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 | 114355 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00362696 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.