Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].
Material type: TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017.Description: 113, [1] strona : ilustracje, fotografie ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Chemicy
- Mikrobiolodzy
- Technolodzy żywności
- Weterynarze
- 9788301194307
- Tytuł oryginału: Microbial toxins and related contamination in the food industry, 2015
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 114222 | 579 Mikrobiologia. Biologia sanitarna | Tylko na miejscu | 00364751 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 | 114223 | 579 Mikrobiologia. Biologia sanitarna | Tylko na miejscu | 00364744 |
Total holds: 0
Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.