BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) : z przykładowo wypełnioną dokumentacją / Barbara Jackiewicz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2013.Description: 87, [1] stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788378040927
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113843 Available 00368582
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113844 Checked out 11.01.2025 00368575
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 113842 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00368599
Total holds: 0

Wykaz aktów prawnych na stronach 36-39.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA