MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Analiza sensoryczna : metodologia : metoda trójkontowa.

by KT nr 235 ds. Analizy Żywności.
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Edition: Zatwierdzono: 2007.11.16.Other Title: PN-EN ISO 4120:2007.Subject(s): produkty spożywcze | analiza sensoryczna | metoda trójkontowaOnline Resources: Katalog online BPK Summary: Opisano procedurę określania czy występuje dostrzegalna sensorycznie różnica, czy podobieństwo między próbkami dwóch produktów. Niniejszą metodę stosuje się do określania występowania różnicy pojedynczej cechy sensorycznej lub kilku cech.Supersedes:PN-EN ISO 4120:2007 U List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
PN-EN ISO 4120 Tylko na miejscu

Wprowadza: ISO 4120:2004,
EN ISO 4120:2007.

Zastępuje: PN-EN ISO 4120:2007 (U)

Opisano procedurę określania czy występuje dostrzegalna sensorycznie różnica, czy podobieństwo między próbkami dwóch produktów. Niniejszą metodę stosuje się do określania występowania różnicy pojedynczej cechy sensorycznej lub kilku cech.

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik

Cite this

APA

Analiza sensoryczna (). Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

Chicago

Analiza sensoryczna. . Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

Harvard

Analiza sensoryczna. . Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny.

MLA

Analiza sensoryczna. Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny. .

Warning: These citations may not always be 100% accurate.