BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza sensoryczna : metodologia : metoda trójkontowa.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet NormalizacyjnyEdition: Zatwierdzono: 2007.11.16Other title:
  • PN-EN ISO 4120:2007
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.240
Online resources: Summary: Opisano procedurę określania czy występuje dostrzegalna sensorycznie różnica, czy podobieństwo między próbkami dwóch produktów. Niniejszą metodę stosuje się do określania występowania różnicy pojedynczej cechy sensorycznej lub kilku cech.Supersedes: PN-EN ISO 4120:2007 (U)
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 4120 Tylko na miejscu PNS15023
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 4120:2004,
EN ISO 4120:2007.

Zastępuje: PN-EN ISO 4120:2007 (U)

Opisano procedurę określania czy występuje dostrzegalna sensorycznie różnica, czy podobieństwo między próbkami dwóch produktów. Niniejszą metodę stosuje się do określania występowania różnicy pojedynczej cechy sensorycznej lub kilku cech.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA