BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Tłuszczowe przetwory mleczne : oznaczanie zawartości wody : metoda Karla Fischera.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2014.Edition: Zatwierdzono: 2013.08.07ISBN:
  • 97888327533128
Other title:
  • Oznaczanie zawartości wody
  • Metoda Karla Fischera
  • PN-EN ISO 5536:2013-08
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.100.10
Online resources: Summary: Określono metodę oznaczania zawartości wody w tłuszczowych przetworach mlecznych za pomocą metody Karla Fischera (KF). Metoda ma zastosowanie do oleju maślanego (bezwodnego oleju maślanego, bezwodnego tłuszczu maślanego, bezwodnego tłuszczu mlecznego) o zawartości wody nie większej niż 1,0 % jako ułamek masowy.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Bibliotekarstwo Czytelnia BG PN-EN ISO 5536 Tylko na miejscu 02609041
Total holds: 0

Wprowadza: EN ISO 5536:2013, ISO 5536:2009.

Określono metodę oznaczania zawartości wody w tłuszczowych przetworach mlecznych za pomocą metody Karla Fischera (KF). Metoda ma zastosowanie do oleju maślanego (bezwodnego oleju maślanego, bezwodnego tłuszczu maślanego, bezwodnego tłuszczu mlecznego) o zawartości wody nie większej niż 1,0 % jako ułamek masowy.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA