BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie witaminy B6 metodą HPLC.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Edition: Zatwierdzono: 2009.06.26Other title:
  • PN-EN 14164:2008
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
Online resources: Summary: Określono metodę oznaczania witaminy B6 w artykułach żywnościowych metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 14164 Tylko na miejscu PNS13845
Total holds: 0

Wprowadza: EN 14164:2008

Zastępuje: PN-EN 14164:2008

Określono metodę oznaczania witaminy B6 w artykułach żywnościowych metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA