BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Truskawki zamrożone.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Edition: Zatwierdzono: 1997.12.24Other title:
  • PN-A-78652:1997
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.080.10
Online resources: Summary: Podano definicje terminów określających truskawki zamrożone. Ustalono wymagania organoleptyczne i fizyczne dla trzech klas jakościowych wyrobu. Podano ogólne wymagania dotyczące pakowania, przechowywania i transportu. Określono rodzaje badań.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-A-78652 Tylko na miejscu PNS7905
Total holds: 0

Podano definicje terminów określających truskawki zamrożone. Ustalono wymagania organoleptyczne i fizyczne dla trzech klas jakościowych wyrobu. Podano ogólne wymagania dotyczące pakowania, przechowywania i transportu. Określono rodzaje badań.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA